Nová AirPods mohou dorazit už příští měsíc

Nová AirPods mohou dorazit už příští měsíc
2020-04-21T19:45:56+02:00
• 21. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Podle dobrého a známého leakera Jona Prossera je připravena nová generace AirPods. Ta by měla být údajně oznámena už na březnové Apple konferenci. Jon Prosser ale nyní přišel s informací, že nová sluchátka dorazí někdy příští měsíc, i když zatím není načasování pevně stanoveno. 

AirPods Pro Lite už příští měsíc

V současné době není jasné, jaké nové funkce další generace AirPods nabídne. Jedno z možností je, že bezdrátová sluchátka od Applu budou mít stejný design jako verze Pro. Hlavním rozdílem ale bude chybějící funkce noise-cancelling, tedy potlačení okolního ruchu.

AirPods Pro Lite

Foto: macrumors.com 

Za výrobu sluchátek by se měli postavit partneři z Tchaj-wanu, kteří budou v současné době více využívání pro výrobu zařízení s nakousnutým jablkem, protože probíhající epidemie v Číně výrazně ovlivňuje výrobu Apple produktů. Každopádně žádné bližší informace týkající se připravovaných sluchátek nejsou k dispozici a visí velký otazník nad tím, zda kalifornský gigant vůbec poprvé půjde cestou neobvyklého označení Lite.

Na trůnu momentálně sedí AirPods Pro, mezičlánkem jsou sluchátka AirPods 2 s pouzdrem podporující bezdrátové nabíjení a základní potřeby má uspokojovat AirPods 2 vybavená standardním pouzdrem. Daleko větší smysl by dávalo, kdyby třetí generace sluchátek byla jen ukrývána pod přívlastkem Pro Lite. Avšak až nejbližší týdny přiblíží celé nasměrování produktové řady. Sluchátka by měla být představena spolu s novými 13palcovými MacBooky Pro. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat