Dotekomanie.cz

Huawei nabízí 20% slevu na opravu mobilu nebo tabletu [omezená akce]

huawei akce oprava 1200x675x

Společnosti v rámci pandemie se snaží nabídnout nejrůznější výhody svým zákazníkům. Z určitého úhlu pohledu se na to dá pohlížet jako na marketingovou akci. Například Huawei prodlužuje záruku na modely, kterým vypršela v rozmezí od 15. března do 15. června 2020 do do 15. června 2020. Nyní zde ale máme jinou akci, na pozáruční opravy. Sleva platí po omezenou dobu a jen u vybraných zařízení.

Recenze na Huawei P40 Pro

Huawei a sleva na servis

Je zde několik podmínek v rámci možnosti uplatnění slevy. V podstatě akce platí na výměnu prasklého displeje a výměnu základní desky. Na cokoliv jiného neplatí sleva. Součástí akce je bezplatné vyzvednutí a doručení zařízení skrze přepravní společnost.

Zdroj: Huawei

Samotná akce trvá od je od 27. dubna do 27. května 2020. Akci lze využít u servisních středisek Britex (Pobočka Kladno), BPS Mobil (Pobočka Olomouc), Český servis (Pobočky Praha, Brno, Ostrava), Centrum zákaznických služeb Huawei (Praha, OC Quadrio) a Značková prodejna a servis Huawei (Praha, Westfield Chodov). U všech je možnost přepravy kurýrem.

V některých případech lze ušetřit i několik tisíc korun, ale vše záleží na ceně zařízení, dalo by se říci. Seznam zařízení, ceny a případné ceny po slevách jsou uvedeny níže:

Jsou zde další podmínky v rámci této akce. Například jeden zákazník může slevu uplatnit jen na tři kusy, přičemž vše podléhá dostupnosti skladových zásob. Další informace najdete na oficiálních stránkách věnované této akci.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version