Dotekomanie.cz

Nová jarní kolekce obalů na iPhone, iPad nebo pásků Apple Watch představena

spring 2020 1200x675x

Zdroj: Macrumors.com

Kromě nového iPadu Pro a Magic Keyboar představila společnost také celou řadu nových barev pro několik produktů. Celá jarní kolekce přináší nové verze pásků pro Apple Watch, obaly pro iPhone 11 a iPhone 11 Pro, nebo také pro iPad.

Apple představil nový iPad Pro s LiDARem a klávesnicí s touchpadem

Nové barvy obalů a pásků

Začneme s iPhonem. Zde přibyly tři barevné verze silikonových krytů pro iPhone 11 Pro (Max) a překvapivě i pro iPhone 11. Obyčejný iPhone 11 měl totiž dosud v prodeji jen černou a bílou barvu. Nově je k dispozici kaktusově zelená, grepově růžová a příbojově modrá. Názvy jsou převzaty z českých stránek Applu. Jejich barvy můžete vidět v náhledovém obrázku výše.

Dále je k dispozici kožené pouzdro folio nově v lednáčkově  tyrkysové barvě. Žádná nová barva obyčejných kožených obalů představena nebyla.

Zdroj: Macrumors.com

Hodinky Apple Watch dostaly tři nové sportovní řemínky – kaktusově zelená, grepově růžová a příbojově modrá. Provlékací řemínek pak nabízí nově paprskově žlutou, rakytníkovou, příbojovou modrou, neonově limetkovou a neonově růžovou. Opět více než oficiální názvy napoví obrázky níže.

Zdroj: Macrumors.com

Další nové barvy obdržely sportovní řemínky Nike, kde už se Apple nepouštěl do překladu. Novinkou je tak Lime Blast a Midnight Turquoise / Aurora Green. Provlékací řemínek Nike je nově v barvě World Indigo / Lime Blast a Hyper Crimson / Neptune Green. Pásek s moderní přezkou je nyní v malinové a hlubinně modré. Kožený pásek pak nově v ledňáčkově tyrkysové.

Zdroj: Macrumors.com

Posledním přírůstkem pro hodinky Apple Watch jsou nové pásky Hermes, které ale v Česku nekoupíte. Obaly na iPad pak dostaly stejné dvě nové barvy jako iPhone.

Zdroj: Macrumors.com

Zdroje: macrumors.com, apple.com

Exit mobile version