Dotekomanie.cz

Cat S32 je odolná novinka za 7 599 Kč [CES]

Cat S32

Společnost CAT je především známá svou těžkou technikou nejen pro stavebnictví, ale kromě toho se již delší dobu věnuje i mobilním telefonům. Ty jsou zpravidla odolné a tak trochu doplňují nabídku společnosti. Nyní jsme se v rámci veletrhu CES v Las Vegas dočkali představení poměrně základního modelu Cat S32.

Cat S32

Společnost Cat má na svém kontě celkem zajímavé modely, za zmínku stojí například Cat S52 nebo Cat S61 s termokamerou. Model Cat S32 je ale spíše základní novinkou, která je vybavena procesorem Mediatek, který má k dispozici 3 GB operační paměti a pro data poslouží 32GB úložiště s možností rozšíření o microSD kartu. Displej s 5,5palcovou úhlopříčkou má HD+rozlišení.

O energii se stará baterie s kapacitou 4200 mAh a vzhledem k vlastnostem displeje asi nebude moc velká spotřeba, takže výdrž na jedno nabití by se mohla pohybovat okolo dvou dnů. Samozřejmě nechybí pevná konstrukce s patřičnými specifikacemi zaručující odolnost vůči pádům, vodě, prachu a náročnějším podmínkám.

„Cat S32 je mimořádně odolný přístroj, který skvěle doplňuje základní řadu chytrých telefonů značky Cat. Zmodernizovali a zdokonalili jsme každou funkci, která je pro naše zákazníky důležitá. Tento telefon dobře zapadá do našeho portfolia, ve kterém jim poskytuje, společně s výjimečně tenkým a současně odolným modelem Cat S52, možnost volby mezi přístroji v závislosti na vlastnostech a funkcích, které nejvíce oceňují. A to aniž by to bylo na úkor odolnosti (vodotěsnosti, prachotěsnosti a odolnosti vůči pádu), která je pro všechny telefony Cat příznačná,“ říká Peter Cunningham, jenž zastává funkci viceprezidenta pro produktové portfolio ve skupině Bullitt.

Specifikace

Novinka zamíří na trh za cenu 7599 Kč, což je poněkud vyšší cena při pohledu na specifikace, ale v kategorii odolných mobilů se nejedná o nic neobvyklého. Zatím nebylo specifikováno, kdy se bude Cat S32 prodávat na našem trhu.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version