Xiaomi Mijia Translator míří do prodeje

Xiaomi Mijia Translator míří do prodeje
2019-12-01T09:40:49+02:00
• 1. 12. 2019
1

Společnost Xiaomi spouští oficiální prodej chytrého překladače s názvem Mijia Translator a ten si najde místo v široké škále zařízení nesoucí značku Mijia. Ačkoliv novinka nedostala téměř žádný prostor v celosvětových médiích, tak hromada užitečných funkcí z něj dělá velmi dobrého společníka během cestování v zahraničí. O kompletní výrobu se postará jedna z dceřiných společností Qingping Technology (Beijing).

Češtinu zatím nehledejte

Přední část zabírá 4,1palcový LCD IPS displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů a jedno hardwarové tlačítko pro ovládání. Ve vnitřní části se objevuje 1GB operační paměť RAM, 8GB interní úložiště nebo 3 000mAh baterie, která vydrží v rozmezí 5 hodin až 19 dnů.

Mezi ostatní prvky výbavy patří slot pro SIM kartu, WiFi, USB typu C, platforma Android Go (8.1 Oreo) a například i funkce převodu měnového kurzu. Snímač s maximálním rozlišením 8 megapixelů slouží k překládání vyfotografovaných cedulek, nápisů či menu v restauracích. Celkem 6 mikrofonů se stará o kvalitu překladů při konverzacích.

Zařízení podporuje 18 různých jazyků (Čínština, Kantonština, Angličtina, Japonština, Korejština, Thajština, Francouzština, Italština, Němčina, Arabština, Ruština, Španělština, Polština, Norština, Švédština, Finština, Dánština, Katalánština), s nimiž se domluvíte ve více než 170 různých zemích světa. Prodejní cena startuje od hranice 184 dolarů (tj. cca 4 264 Kč).

Zdroje: gizmochina.com, en.xiaomitoday.it

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tomáš Zelych

2. 12. 2019, 7:26

Nějak mi uniká výhoda jednoúčelového zařízení, když stejnou službu (a s mnohem více jazyky) zvládne v podstatě jakýkoliv telefon s Androidem a nainstalovaným Google překladačem….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat