Samsung Internet podporuje nové rozšíření, prozatím jen pro Galaxy S10

Samsung Internet podporuje nové rozšíření, prozatím jen pro Galaxy S10
2019-12-13T16:30:30+02:00
• 13. 12. 2019

Zdroj: Androidpolice

Internetový prohlížeč od Samsungu je jednou z mála aplikací od OEM výrobce, který se na jedné platformě snaží konkurovat Googlu. Od té doby, co Samsung oficiálně začal podporovat jiné telefony než Galaxy, stal se prohlížeč jedním z nejpopulárnějších mobilních prohlížečů pro Android. Může za to hlavně podpora rozšíření, tmavého režimu a rychlého jádra na bázi Chromia. Prohlížeč se ale nyní dočkal dalších novinek.

Samsung Internet podporuje další rozšíření

Až dosud internetový prohlížeč od Samsungu podporoval extrémně základní rozšíření pro blokování obsahu. Zatímco blokování reklam je jedním z hlavních příkladů použití doplňků, prohlížeče jako Firefox pro Android a Kiwi podporují výkonnější typy rozšíření, která mohou upravovat obsah stránky a měnit chování aplikace.

Nejnovější verze aplikace Samsung Internet nabízí kompatibilitu s WebExtensions, což je standard, na kterém jsou rozšíření Chromu a Firefoxu postavena. To by teoreticky mělo znamenat, že veškeré rozšíření vytvořená pro Chrome, Firefox, Opera a další prohlížeče, budou k dispozici i na Samsung Internet. 

Rozšíření jsou uvedena v Galaxy Store, takže prozatím tato funkce podporuje pouze telefony s logem jihokorejského giganta. Kromě toho potřebujete operační systém Android 10, které je v současné chvíli k dispozici jen na hrstce Samsung telefonů.

Zdroj: androidpolice.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat