Samsung zařazuje do nabídky Galaxy Tab Active Pro Enterprise Edition

Samsung zařazuje do nabídky Galaxy Tab Active Pro Enterprise Edition
2019-12-06T18:00:41+02:00
• 6. 12. 2019

Produktová série zařízení s přívlastkem Enterprise Edition u společnosti Samsung je prioritně určena pro firemní zákazníky, kteří při práci ocení odolné a hlavně zabezpečené zařízení. V dnešním případě do řady nově patří také tablet Galaxy Tab Active Pro a jihokorejský výrobce si připravil pouze pár užitečných vylepšení ve srovnání se základním zástupcem, který byl oficiálně oznámen letos začátkem září.

Skvělá volba do terénu

Budoucí majitelé se mohou těšit na zvýšenou odolnost konstrukce podloženou certifikací MIL-STD 810G a IP68. Nesmí chybět ani služba Samsung DeX, díky které jednoduše přeměníte tablet do podoby přenosného počítače, ať už jste kdekoliv. Následuje kompletní balíček zabezpečení Samsung Knox, plná kompatibilita s dotykovým perem S Pen nebo podpora LTE sítí. Navíc samotná WiFi verze nebude tentokrát k dispozici vůbec.

Ze seznamu specifikací lze vypíchnout 10,1palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 200 pixelů. Hardwarovou stránku má pod kontrolou osmijádrový procesor Snapdragon 710, 4GB operační paměť RAM a 64GB interní úložiště podporující až 512GB microSD karty. Dále je připravena přední 8MPx kamerka, zadní 13MPx fotoaparát, technologie NFC, navigační systémy GPS, GLONASS, Beidou a Galileo.

Oficiální stránky výrobce bohužel nesdělují konečnou cenou, neboť je pouze na vyžádání po vyplnění formuláře. Nicméně u sousedů v Německu pořídíte LTE verzi bez Enterprise Edition za cenu okolo 680 euro (tj. cca 17 358 Kč).

Zdroje: news.samsung.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat