Dotekomanie.cz

Oppo K5 je novinka střední třídy s herním procesorem

Oppo K5

Oppo patří mezi jedny z největších výrobců na světě, ale jeho působnost je dosti omezená. Naštěstí se ukazuje, že jeho značka Realme v dohledné době zamíří na evropský trh, takže můžeme očekávat i základní modelovou řadu, jen s jiným označením. Dnes jsme se dočkali novinky Oppo K5, která by se mohla zařadit do střední třídy herní smartphonů.

Oppo K5

Sice tomu název nenasvědčuje, ale mobil jako takový disponuje herní procesorem od společnosti Qualcomm pro střední třídu, který byl představen v dubnu letošního roku. Ten bude mít k dispozici minimálně 6 GB operační paměti a samotné úložiště bude typu UFS 2.1. Na střední třídu se jedná o slušný základ.

Vzhledem k tomu, že hráči potřebují zařízení s pořádnou baterií, tak se Oppo rozhodlo pro použití kapacity 4000 mAh. To sice dnes již není nijak závratná hodnota, ale když k tomu připočteme 30W nabíjení, tak se jedná o dobrou výbavu.

Mobil nezůstal zkrátka ani po stránce foťáků. Zádům vévodí nový 64MPx senzor od Samsungu. Také je zde snímač pro širokoúhlé fotky, jeden pro určení hloubky ostrosti a poslední pro pořizování makro snímků. Přední strana nabízí 32MPx foťák.

Specifikace

Oppo K5 přijde v základní verzi v přepočtu přibližně na 6 260 Kč. Pokud by se novinka dostala na český trh, mohla by se cena pohybovat okolo 8 100 Kč. Což není vůbec špatné na takto vybavené zařízení.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version