Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Honor 9X, Nokia 6.2 a 7.2, Note 8 Pro

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Xperia 5, One Zoom a iPhony 11

Honor 9X

V červenci jsme se dočkali novinky Honor 9X a nyní se pomalinku objevuje v nabídce prvního obchodu. Svými specifikacemi zapadá do střední třídy. Může zaujmout například 48MPx foťákem. Kdy se nabídne u větší množství obchodů, zatím nevíme.

Specifikace Honor 9X

Nokia 6.2

HM Global představilo na veletrhu IFA nové modely a jedním z nich je Nokia 6.2. V podstatě se jedná o základní model střední třídy s poměrně dobrou výbavou, pokud tedy pomineme starší procesor. Na druhou stranu se nabízí čistý Android One s přislíbenou aktualizací na Android 10 v horizontu několika měsíců.

Specifikace Nokia 6.2

Nokia 7.2

Pokud požadujete vybavenější model než Nokia 6.2, mohla by se vám zamlouvat novinka Nokia 7.2. Ve své podstatě se jedná o stejný model, jen nabízí lepší foto výbavu, rychlejší procesor a také až 6 GB operační paměti. Samozřejmě je cena o něco vyšší.

Specifikace Nokia 7.2

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Na konci srpna společnost Redmi by Xiaomi představila novinky Redmi Note 8 a Redmi Note 8 Pro. Obě jsou již dostupné na českém trhu, přičemž vyšší varianta Pro se začíná objevovat v obchodech i s 8 GB operační paměti. Zbylé specifikace jsou za danou cenu doslova fantastické a jen tak nenajdete konkurenci. Otázkou je, jak budete spokojeni s procesorem od Mediateku.

Specifikace Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Exit mobile version