Dotekomanie.cz

Tiché uvedení Xiaomi Mi 9 Lite, přijde na 8 990 Kč

Xiaomi Mi 9 Lite

Již před nějakou dobou se začalo spekulovat, že by společnost Xiaomi mohla představit smartphone Xiaomi Mi 9 Lite. Nyní se to v podstatě potvrzuje, byť jsme se nedočkali nějaké akce, kde by došlo na představení. Ve skutečnosti by byla zbytečná, jelikož se jedná o přejmenovaný mobil.

Xiaomi Mi 9 Lite

Před nějakým časem jsme se dočkali linie CC od Xiaomi, přičemž jeden z modelů byl Xiaomi Mi CC 9. Evidentně bude tato série určena jen pro asijský trh, jelikož do ostatních krajin se dostává s jiným označením. Nyní jsme se toho mobilu dočkali i u nás, ale se jménem Xiaomi Mi 9 Lite.

Specifikace se nemění, takže se stále nabízí Full HD+ displej s výřezem pro 32MPx foťák. Na zadní straně dominuje 48MPx snímač a čtečku otisků prstů najdeme v displeji. O výkon se zde stará Snapdragon 710, který má k dispozici 6 GB operační paměti. O dodávku energie se stará baterie s kapacitou 4030 mAh. Nezapomnělo se na podporu rychlého nabíjení.

Stále se spekuluje, že by se tento model mohl dostat na trh v ještě jedné verzi – Xiaomi Mi A3 Pro. Ta by měla nabídnout čistý Android ve verzi Android One. V tuto chvíli je na trhu k dispozici jen Xiaomi Mi A3 (recenze).

Specifikace

V tuto chvíli Xiaomi Mi 9 Lite je zařazeno do nabídky několika obchodů i v Česku, ale oficiální datum zahájení prodeje nebylo stanoveno. Spíše není k dispozici, ale je možné, že již tento týden nebo ten příští půjde mobil zakoupit.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version