Opera Mini přichází s offline sdílením souborů

Opera Mini přichází s offline sdílením souborů
2019-09-26T13:30:29+02:00
• 26. 9. 2019

Opera oznámila, že její webový prohlížeč Opera Mini, který velice šetrně pracuje s vašimi daty, nyní podporuje offline sdílení souborů. Pokud tedy chcete ještě více šetřit s vašimi daty, budete nyní moci prostřednictvím této funkce sdílet fotografie, videa a zvukové soubory s ostatními bez nutnosti datového připojení. 

Opera Mini jako první na světě nabízí tuto funkci

Společnost Opera mimo jiné tvrdí, že se jedná o vůbec první webový prohlížeč na světě, který tuto funkci skutečně nabízí. Chcete-li tedy odesílat soubory tímto způsobem, musíte k nim přistoupit skrze nastavení prohlížeče, odtud se pak buď rozhodnete odeslat nebo přijmout soubor ze zařízení. Pro navázání spojení mezi oběma zařízeními vygeneruje Opera Mini speciální QR kód, přes který přijímající zařízení naváže kontakt. 

Opera Mini, kromě toho, že je na mobilním telefonu opravdu rychlá, nyní podporuje sdílení offline souborů přímo ve svém správy stahování. Díky tomu je snadné sdílet soubory, které jste právě stáhli, aniž byste museli ručně procházet úložištěm telefonu. Pokud si chcete novou funkci vyzkoušet, můžete si ji stáhnout v rámci Obchodu Play. 

logo-app Webový prohlížeč Opera Mini Opera Zdarma ANDROID

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat