Dotekomanie.cz

Chystá se Xiaomi Mi 9 Lite, možná se jedná o Xiaomi Mi A3 Pro

Xiaomi Mi CC 9

Výrobci si často pohrávají z názvy mobilů. Není neobvyklé, když dochází k používání názvu top modelu, přičemž je doplněn o nějaký dodatek, což zpravidla znamená jiné specifikace a také cenu. Rozhodně se jedná o marketingový tah, ale výrobci jdou trochu dál. Vydají jedno zařízení a následně získá nejrůznější názvy pro jednotlivé trhy. Xiaomi není výjimkou. Chystaná novinka Xiaomi Mi 9 Lite byla v podstatě již představena.

Xiaomi Mi 9 Lite

Seznam zařízení s certifikací pro Android od Googlu poodhaluje existenci Xiaomi Mi 9 Lite, přičemž by se mělo jednat o nový název pro Xiaomi Mi CC 9. Tento model byl představen v červenci tohoto roku, přičemž cílí na mladé v Asii. Do Evropy a na jiné trhy se zřejmě dostane jako Mi 9 Lite.

Neočekáváme, že by mobil nesl nějaké změny ve výbavě, takže se asi dočkáme modelu střední třídy se Snapdragonem 710, Full HD+ displejem se zabudovanou čtečkou otisků prstů, 48MPx foťákem a velkou baterií. Zde je nutné podotknout, že model Xiaomi Mi CC 9e se svým způsobem dostal již k nám, ale pod názvem Xiaomi Mi A3 (recenze) a s čistým Androidem.

Některé zdroje naznačují, že právě model Xiaomi Mi 9 Lite se dočká také varianty s čistým systémem v rámci projektu Android One. Mělo by se tedy jednat o Xiaomi Mi A3 Pro, ale zatím nejsou k tomuto tvrzení jakékoliv podklady. Jedná se jen o předpoklad.

Pravděpodobné specifikace Xiaomi Mi 9 Lite/Xiaomi Mi A3 Pro

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version