iPhone 2020 údajně bez výřezu v displeji a s designem iPhone 4

iPhone 2020 údajně bez výřezu v displeji a s designem iPhone 4
2019-09-30T06:59:51+02:00
• 30. 9. 2019

Na internetu se objevil zbrusu nový prototyp jednoho z budoucích iPhonů, jehož hlavní předností je 6,7palcový displej kompletně bez výřezu. Senzory TrueDepth pro Face ID jsou totiž umístěny v tenkém rámečku nad displejem. 

iPhone 2020 bez výřezu v displeji

O tento prototyp se postaral velice populární designér Ben Geskin. Ten vytvořil velice hrubý koncept pro vizualizaci příštího iPhonu, jenž Apple plánuje uvést v roce 2020. Nutno podotknout, že to není poprvé, co o takovém designu slýcháme.

O přípravě 6,7palcového iPhonu jsme se poprvé dozvěděli začátkem letošního roku. S touto informací původně přišel známý analytik Ming-Chi Kuo, jenž uvedl, že tento model dorazí na trh v průběhu příštího roku. Apple tak údajně v roce 2020 představí trio iPhonů v podobě 5,4, 6,1 a 6,7palcových úhlopříček. Všechny tyto kousky by měly disponovat OLED panely a podporou 5G sítí. Kuo kromě toho uvedl, že iPhone 2020 nabídne zbrusu nový design, ovšem k odstranění výřezu v displeji se nijak nevyjádřil.

Nedávno jsme vás také informovali o tom, že by nový model měl vycházet z designu iPhone 4, což naznačuje, že konstrukce telefonu může mít ploché hrany. 

„Předpokládáme, že nový design iPhone 2020 se velice významně změní. Telefon bude vybaven kovovým rámem, předním a zadním sklem, přičemž designově bude zařízení připomínat iPhone 4.“

Uvidíme tedy, jak celá situace okolo iPhonu 2020 dopadne. Jen přeci jsme stále daleko od představení nové generace. Na druhou stranu by nebylo vůbec špatné, kdyby budoucí generace skutečně designově vycházela z iPhone 4. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat