Bose ukázal nový reproduktor Portable Home Speaker

Bose ukázal nový reproduktor Portable Home Speaker
2019-08-27T19:30:42+02:00
• 27. 8. 2019

Celosvětový trh s chytrými reproduktory má stále dostatek volného prostoru pro nové zástupce a právě teď jednoho oficiálně představuje populární společnost Bose. Jejich novinku můžete pomalu začít vyhledat pod názvem Portable Home Speaker a bude zapadat spíše do prémiového segmentu, čemuž také zcela odpovídá zahajovací cenovka přes 300 dolarů. Americký výrobce si ovšem dal hodně záležet na volbě specifikací.

Vyplatí se připlatit

Přenosný reproduktor je válcovitého tvaru o výšce 19,05 cm a při výrobě byl použit hlavně eloxovaný hliník. Zvýšenou odolnost podtrhuje získaná certifikace IPX4, která zařízení ochrání před deštěm nebo stříkající vodou například u bazénu. Ke všemu snadnější přenášení zajišťuje integrována rukojeť. Vítanou funkcí se stane podpora chytrých asistentů Google Assistant a Amazon Alexa. Dále majitelé Apple produktů určitě ocení podporu AirPlay 2.

Nechybí ani funkce Spotify Connect pro poslech hudby přímo z aplikace Spotify. Podle výrobce se oproti ostatním odlišuje tím, že by mělo být jedno, kde reproduktor bude hrát, protože přinese vždy stejný zážitek z kvalitního zvuku. Baterie slibuje výdrž až 12 hodin a nabíjení probíhá přes USB-C vstup či nabíjecí kolébku, kterou lze samostatně pořídit za 30 dolarů (tj. cca 697 Kč).

Oficiální prodej ve dvou barevných provedení (Triple Black, Luxe Silver) startuje od 19. září za cenu od 350 dolarů (tj. cca 8 131 Kč).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat