Stylová a kvalitní sluchátka Edifier nyní v akci jen za 226 Kč! sponzorovaný článek

Stylová a kvalitní sluchátka Edifier nyní v akci jen za 226 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-07-16T06:00:17+02:00
• 16. 7. 2019
1

Edifier se kromě výroby chytrého příslušenství pustilo i do výroby bezdrátových sluchátek. Nová sluchátka nesou název Edifier W200BT, fungují přes Bluetooth, jsou voděodolná a mají přívětivou cenu, pouhých 226 Kč při použití kupónu FIEREU. Navíc vám budou poslány z evropského skladu, tedy je budete mít do týdne doma.

Edifier W200BT si můžete pořídit za akční cenu v obchodě GearVita za 300 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón FIEREU, zaplatíte jen 226 Kč. A to už je více než lákavá cena. Kupujte ZDE.

Stylová a kvalitní sluchátka

Edifier se vyznačuje výrobou kvalitního příslušenství. Stejně jsou na tom i sluchátka Edifier W200BT. Mají dobrou kvalitu zpracování a zvuk je též skvělý. Velikou výhodou pro sportovce je certifikace IPX4, která zvládne ochránit zařízení proti stříkající vodě. Sice si se sluchátky nezaplavete, ale nebudou poškozeny deštěm, potem či politím. Díky propojení s telefonem přes Bluetooth 5.0 se odpoutáte od drátového připojení a máte tak volnější pohyb.

Sluchátka nabízí i veliké množství různých velikostí, takže v balení obdržíte čtyři druhy velikostí špuntů. V balení též máte elegantní obal na přenos sluchátek. Edifier W200BT jsou navíc magnetická, špunty mají v sobě magnety, takže se krásně k sobě spojí a vy nemusíte neustále rozmotávat spletená sluchátka, to už se vám díky magnetickému připnutí nestane. Díky tlumení okolního zvuku pomocí technologie aptX od Qualcommu si užijete poslouchání hudby bez rušivých zvuků z okolí.

Díky měkkým špuntům vás nebudou bolet uši ani po celodenním nošení. Jedno nabíjení trvá maximálně hodinu a poslech na jedno nabití je sedm hodin. 

Edifier W200BT si můžete pořídit za akční cenu v obchodě GearVita za 300 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón FIEREU, zaplatíte jen 226 Kč. A to už je více než lákavá cena. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hroník

16. 7. 2019, 13:27

„Díky tlumení okolního zvuku pomocí technologie aptX od Qualcommu si užijete poslouchání hudby bez rušivých zvuků z okolí.“ to jako vážně??! Když už děláte sponzorované články tak si je po sobě aspoň přečtěte, to že aptx kodek tlumí okolní zvuky je pro mě novinka.. ????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat