Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Mi A3, Oppo Reno, Galaxy A80

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – LG G8s ThinQ, Xiaomi Mi 9T, OnePlus 7 Pro

Samsung Galaxy A80

Galaxy A80 se objevilo v obchodech již v dubnu, ale jen v podobě předobjednávek. Nyní se konečně tato novinka s vysouvací kamerou začíná prodávat v Česku, přičemž se cena pohybuje okolo 16 000 Kč. V tomto případě částka neodpovídá specifikacím, ale vzhledem k tomu, že se jedná o atypické zařízení, tak je odpovídající. Ostatně se dá očekávat, že postupem času klesne.

Specifikace

Oppo Reno

V dubnu tohoto roku došlo na uvedení OPPO Reno, smartphonu s 10násobným přiblížením s využitím hybridní technologie. Navíc má atypický mechanismus pro přední kameru. Sice stále čekáme na Oppo Reno Z, ale i tak se původní model objevuje na českém trhu.

Specifikace

Lenovo K9

V pondělí jsme se dozvěděli, že se společnost Lenovo vrací na český trh mobilních telefonů. Prvním mobilem z oficiální distribuce je Lenovo K9. Jedná se o levný mobil s poměrně dostačujícími specifikacemi. Otázkou je, jestli dokáže nalákat zákazníky stejně jako Honor nebo Xiaomi.

Specifikace

Xiaomi Mi A3

Není to tak dávno, co jsme se dočkali uvedení Xiaomi Mi A3, nového smartphonu s čistým systémem Android. Bohužel ne všechny specifikace jsou aspoň na úrovni minulých modelů a stále zde chybí například NFC, ale jedná se o jednu z levnějších možností, jak se dostat k Androidu One bez jakékoliv nadstavby.

Specifikace

LG K50

V únoru tohoto roku společnost LG představila několik novinek, přičemž jedna z nich se dostává na český trh. Zatím to nevypadá na plný start, ale ten nemusí být daleko. Cena byla nastavena do 5 000 Kč, za což uživatel dostane průměrně vybavený mobil se zvýšenou odolností.

Specifikace

Exit mobile version