TOP sluchátka a další produkty v akci! sponzorovaný článek

TOP sluchátka a další produkty v akci! [sponzorovaný článek]
2019-06-21T13:44:50+02:00
• 21. 6. 2019
1

TOP bezdrátová sluchátka, která jsou nyní ve slevě

Xiaomi se nevěnuje pouze výrobě chytrých telefonů, ale také nejrůznějšího příslušenství – od chytrých hodinek a náramků, až po chytré žárovky, či dokonce koloběžky. A právě příslušenství se nyní budeme věnovat, neboť Xiaomi představilo zbrusu nová bezdrátová sluchátka. Xiaomi na své konferenci odhalilo nová sluchátka pod názvem Haylou GT1. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. 

Xiaomi Haylou GT1 toho umí více než dost

Sluchátka Haylou GT1 se můžou pochlubit exkluzivním designem, který spojuje praktičnost a zároveň pohodlí uživatele. Tato sluchátka váží pouze 4 gramy, takže nebudou zatěžovat vaše uši. To ale neznamená, že by vám při sebemenším pohybu měla vypadnout z uší. Tomu také napomáhá právě absence kabelů, díky které můžete se sluchátky v klidu sportovat, beze strachu z vypadnutí.

Sluchátka, vzhledem kvůli jejich bezdrátovému provedení, budete muset nabíjet ve speciální nabíječce, která se připojuje na USB kabel. Připojují se pomocí Bluetooth verze 5.0. Díky tomu si je můžete užít až na vzdálenost 10 metrů od zařízení. Výrobce také slibuje dlouhou životnost. Vzhledem k ceně sluchátek, nabídnou kvalitní zvuk s hlubokými basy. Na jedno nabití by měla sluchátka vydržet až 4 hodiny poslouchání hudby. Sluchátka nabízejí také vestavěný mikrofon, uživatel s nimi tedy může pohodlně telefonovat.

Originální Haylou GT1 od Xiaomi na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 795 Kč. Pokud ale použijete náš odkaz, zaplatíte jen 489 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi se nevěnuje pouze výrobě chytrých telefonů, ale také nejrůznějšího příslušenství – od chytrých hodinek a náramků, až po chytré žárovky, či dokonce koloběžky. A právě příslušenství se nyní budeme věnovat, neboť Xiaomi představilo zbrusu nová bezdrátová sluchátka.

Xiaomi Redmi AirDots za skvělou cenu

Xiaomi na své konferenci odhalilo nová sluchátka pod názvem  Redmi AirDots. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Jedná se o odlehčenou verzi, tudíž zde na levé straně sluchátek nenajdeme dotykovou část, díky které byste mohli ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta. Na druhou stranu se jedná o zajímavý a levný kompromis.

Originální Xiaomi Redmi AirDots na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu TomTop jsou však po dobu prvního týdne jen za 1 012 Kč. Pokud ale použijete náš odkaz, zaplatíte jen 588 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Originální Xiaomi koloběžka ještě levněji

V obchodě TomTop je nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavý produkt. Jde o koloběžku, ale ne jen tak ledajakou koloběžku. Vyrábí ji čínské Xiaomi, jmenuje se Xiaomi M365 a disponuje vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Xiaomi M365 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 25 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 30 km. Váží přitom jen 12,5 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Originální Xiaomi koloběžku na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 13 782 Kč (z původních 26 857 Kč). Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z německého skladu. A to už stojí za zvážení. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

22. 6. 2019, 8:48

Tak honem nakupovat na Tomtop, a pak si užívejte když se něco pose.re,,tento obchod reklamace neřeší, takže vyhozené peníze…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat