Vivo oficiálně ukázalo model S1

Vivo oficiálně ukázalo model S1
2019-03-29T15:44:14+02:00
• 29. 3. 2019

Nabídka společnosti Vivo se rozšiřuje o jednu zbrusu novou řadu telefonů a prvním zástupcem je model s označením S1, který byl oficiálně oznámen teprve v uplynulých hodinách. Přitom se o něm šuškalo už několik měsíců dopředu s tím, že dojde po boku posledních novinek v podobě X27 a X27 Pro. Čínský výrobce spustí jeho prodej začátkem příštího měsíce, přičemž ve vyšší střední třídě bude mít šanci na úspěch díky přijatelné cenovce.

Má čím zaujmout

Přední část zabírá z 90,95 % displej IPS LCD o úhlopříčce 6,53 palců s FullHD+ rozlišením a v poměru stran 19,5:9. Vnitřní stránku vyplňuje osmijádrový procesor Helio P70 od MediaTeku, 6GB operační paměť RAM a 128GB interní úložiště, které ke všemu ještě podporuje paměťové microSD karty. Ve vyjíždějícím mechanismu je zepředu ukrytá 24,8megapixelová selfie kamerka. Baterie s kapacitou 3 940 mAh potěší podporou technologie rychlého nabíjení (18 W).

V zadní části si hlavní slovo vzala trojice fotoaparátu seskládaná z 12 + 8 + 5MPx snímače. Za nimi následuje přisvětlovací LED blesk a senzor otisků prstů. Předinstalovaná platforma FunTouch OS ve verzi 9.0 odpovídá Androidu 9.0 Pie. Navíc můžeme zmínit herní režim Game Turbo či vyhrazené tlačítko pro vyvolání hlasového asistenta Jovi AI. Prodejní cena v přepočtu startuje od hranice 7 843 Kč a k dispozici budou dvě barevné verze – Ice Lake Blue, Pet Pink.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat