Umidigi Umi S3 Pro nyní za skvělou cenu na Efox.com! Sponzorovaný článek

Umidigi Umi S3 Pro nyní za skvělou cenu na Efox.com! [Sponzorovaný článek]
2019-03-19T06:29:05+02:00
• 19. 3. 2019

Pokud se vám líbí elegantní, a přesto dost výkonné telefony, pak vás tato nabídka určitě zaujme. Nyní si pro vás totiž internetový obchod Efox připravil zbrusu novou nabídku, tentokrát na mobilní telefon Umidigi Umi S3 Pro. Pojďme se na něj nyní podívat.

Umidigi Umi S3 Pro

Umidigi Umi S3 pro zaujme na první pohled svým krásně černým elegantním tělem. Jeho keramická záda velmi dobře ladí s kovovými rámy telefonu. A spolu s 6,3palcovým displejem a velmi malým notchem, který je pro tento typ telefonů již dnes typický, zanechá telefon v obdivu nejednoho uživatele. Ovšem majiteli také poskytne úžasný mediální zážitek díky rozlišení displeje 2340 x 1080.

Ani za výkon se ale telefon nemusí vůbec stydět. Procesor Helio P70 s taktem 2,1 GHz utáhne i ty nejnáročnější aplikace či hry, které si budete chtít na svém telefonu vychutnat. Sám to ovšem nezvládne, a proto mu dopomáhá 6GB RAM a 128 GB interního úložiště. A nakonec tento stroj napájí baterie s úžasnou kapacitou 5150 mAh.

Ovšem velmi podstatnou částí u tohoto telefonu je především fotoaparát, a to konkrétně ten zadní. Duální kombinace 48 + 12 MPix tvoří z S3 Pro mocný nástroj pro pořizování kvalitních fotografií. Ani přední kamera ovšem nezahanbí oproti zádům, s rozlišením 20 MPix dokáže také zaznamenat jakýkoliv moment v dokonalé kvalitě.

A co je na tomto telefonu vůbec nejlepší? No samozřejmě cena! Nyní si tohoto mocného elegána můžete od internetového obchodu Efox pořídit za pouhých 309,99 dolarů (kolem 7 000 korun)! Za takovou cenu takto kvalitní mobil najdete jen stěží! Proto neváhejte, a navštivte stránky obchodu Efox.com.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat