Oppo oznámí model A1K

Oppo oznámí model A1K
2019-03-19T18:41:43+02:00
• 20. 3. 2019

S chytrými telefony do střední třídy se v poslední době doslova roztrhl pytel a tentokrát společnost Oppo dokončuje práce kolem dalšího zástupce. Podle posledních zpráv by mělo jít o cenově dostupné zařízení s označením A1K, které v nabídce téměř jistě doplní starší model A1 z března loňského roku. Čínský výrobce má v brzké době oznámit několik novinek, takže ani dnešní přírůstek A1K nebude přehlédnut.

Na nic si nehraje

Telefon do přední strany získá displej s úhlopříčkou kolem 6 palců a tradiční výřez ve tvaru padající kapky „Waterdrop“. O hardwarovou část se postará osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku, grafický čip PowerVR GE8320 a operační paměť RAM o velikosti 2 GB.

Uživatelská data v základu pojme 32GB interní úložiště, přičemž by nemusel chybět ani slot pro paměťovou microSD kartu. Konstrukce má měřit 154,4 x 77,4 x 8,4 mm při váze 165 gramů. V zadní části zaujme své místo jeden neupřesněný senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED dioda nebo baterie s kapacitou 4 000 mAh.

Odemykání přes obličej bude jediným bezpečnostním prvkem, protože se snímačem otisků prstů vůbec nepočítají. U softwarové stránky nasadí rozhraní ColorOS ve verzi 6.0 odpovídající Androidu 9.0 Pie. Závěrem na prodejní pulty se dostanou pouze tři barevné verze – bílá, červená, modrá.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat