Dotekomanie.cz

Huawei P30 Pro jde do prodeje a v Česku se otvírá Experience Store

Již od 26. března se pomalu začínají oficiálně prodávat nové top modely společnosti Huawei a to konkrétně P30 a P30 Pro. Zítra zároveň Huawei otvírá novou prodejnu s názvem Huawei Experience Store, kde si výrobce připravil pro pár desítek prvních zájemců velmi zajímavé ceny. My jsme se již dnes byli v prodejně v obchodním centrum Chodov v Praze podívat.

Prodejna Experience Store

Tato prodejna se od ostatních liší v několika ohledech. V první řadě vyniká povedeným designem interiéru v čele s obrovskou LED obrazovkou a tzv. relax zónou. Potěší také fakt, že součástí prodejny je servis včetně vlastního zázemí pro okamžité opravy některých problémů. K dispozici je také fotostudio, kde se můžete vyfotit. Jelikož se jedná o vlajkovou prodejnu této značky, právě zde je k dispozici nejširší sortiment Huawei.

Spolu s otevřením zítra 30. března v 11 hodin budou k dispozici následující slevy v následujícím omezeném počtu:

Zároveň právě zde si již zítra můžete osahat nebo zakoupit nejnovější mode P30 a P30 Pro. My již tento model usilovně testujeme a příští týden se můžete těšit na naši recenzi. Již nyní se můžete podívat na první pohled níže a nebo si jej přečíst zde.

První pohled

Exit mobile version