Dotekomanie.cz

Google Fit získává nové/staré funkce

Google Fit

V roce 2018 jsme dočkali přepracování služby a aplikace Google Fit a následně byla představena vánoční aktualizace, která nabízela nové výzvy. Bohužel v tom Google nepokračoval. Místo toho jsme se dočkali zrušení webové verze, takže v tuto chvíli je možné spravovat svůj účet a sledovat výsledky jen přes mobilní aplikaci. Nyní byla vydána aktualizace přinášející nové funkce.

Google Fit s novinkami

Nová verze 2.10.36 přináší jako zásadní novou funkci grafy týkající se překonaného převýšení. Nabízí se také jednoduchý graf zobrazující ušlé kilometry v rámci času. Tyto novinky rozhodně potěší ty, kteří častěji sportují venku.

Další novinka se týká sledování spánku. Sama aplikace ještě neumí měřit tento údaj, ale ničemu nebrání, aby nezobrazovala data z aplikací třetích stran. Nemusíte si tak zvykat na něco nového, a můžete použít stávající řešení. Samozřejmě je zde nutnost podpory, jelikož Google Fit musíte propojit se svým řešením. Kromě toho se také nabízí jednoduchý přehled aktivit, kde je vidět i spánek.

Kromě toho se aplikace dočkala i drobných grafických změn. Aktualizace by měla být již dostupná na vašem zařízení. Pokud se tak ještě nestalo, musíte vyčkat ještě pár dnů.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version