iOS 12.1.3 opravuje několik frustrujících chyb

iOS 12.1.3 opravuje několik frustrujících chyb
2019-01-22T20:17:52+02:00
• 22. 1. 2019
1

Společnost Apple si pro své uživatele připravila další zbrusu novou aktualizaci v podobě iOS 12.1.3. Ta je samozřejmě k dispozici nejen pro iPhone, iPad, ale také iPod touch. Instalační balíček nepřináší nové funkce, naopak opravuje několik frustrujících chyb. 

iOS 12.1.3 přináší opravu několika problémů

Opravy se dočkala například aplikace zprávy, kde byl problém se zobrazením fotografií při detailním náhledu, viz přiložený snímek níže. Aktualizace také přináší opravu problému, který některým uživatelům mohl na fotkách odeslaných ze sdílejícího listu způsobovat nežádoucí proužkování. 

Kromě toho společnost Apple zapracovala i na problému způsobující zkreslení zvuku, a to při použití externích zvukových zařízení. V tomto případě byl problém nalezen pouze na iPadu Pro 2018. Majitelé telefonů a tabletů s logem nakousnutého jablka se dočkali opravy chyby, která způsobovala odpojení některých systémů CarPlay od iPhonu XR, iPhonu XS a iPhonu XS Max. 

Apple se v případě iOS 12.1.3 zaměřil i na svůj chytrý reproduktor HomePod. I zde byly nalezeny drobné chyby, například chyba, která způsobovala restarty reproduktoru. Vývojáři taktéž vyřešili problém zabraňující Siri v naslouchání. 

Jestliže jste tedy majitelem nejnovějšího iPhonu či iPadu, rozhodně si nový instalační balíček nainstalujete. Pokud vás nelákají opravné balíčky, i přesto byste si aktualizaci nainstalovat měli. Apple do každé aktualizace přikládá i bezpečnostní záplaty. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Entony Boos

24. 1. 2019, 16:06

Aktualizace je i na Apple Watch ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat