Huawei P Smart (2019) míří pomalu do prodeje

Huawei P Smart (2019) míří pomalu do prodeje
2018-12-18T12:44:07+02:00
• 18. 12. 2018
2

Francouzský obchod Boulanger začal lákat na nejnovější model od společnosti Huawei, který by se mohl ukázat v nejbližších dnech pod názvem P Smart (2019), přestože samotný výrobce zatím všechno stále drží pod pokličkou. Každopádně ještě než obchod stránku stihl pozastavit, tak zahraniční média zvládla vytáhnout všechny důležité informace včetně oficiálních fotografií nebo konečné prodejní ceny.

První zástupce pro rok 2019

Přední panel zabírá 6,21palcový LCD displej s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů v poměru stran 19:9 a 8megapixelová kamerka umístěná v miniaturním výřezu. O hlavní výkon se postará osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 710, grafický čip Mali G51 MP4, 3GB operační paměť RAM po boku 64GB interního úložiště. To půjde ještě dále rozšířit paměťovou microSD kartou, pokud oželíte druhý slot pro SIM kartu.

Vzadu si najdou místo dva senzory fotoaparátu ve složení 13 + 2 megapixely, LED blesk a snímač otisků prstů. Zbývající seznam specifikací doplňuje 3 400mAh baterie, 3,5mm jack pro sluchátka, FM rádio, microUSB port nebo systém Android v aktuální verzi 9.0 překrytý vlastní nadstavbou EMUI. V oficiálním prodeji budou dvě barevné verze (černá, modrá) asi již od 2. ledna za cenu 249 eur (tj. cca 6 423 Kč).

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Me to osobne nevadi hele, vse co mam ma microUSB nemusim resit kabely a na to ze se da zasunout jen jednou stranou jsem leta zvykly a necini mi sebemensi problém, nicmen kdyby tam Ccko bylo taky bych se nezlobil no

Úložiště 64 GB je fajn, ale zůstal micro USB, chyba. Za cenu přes 6 tisíc by měl být USB C samozřejmostí. A slabší baterie. Telefon je předražený.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat