Vivo chystá model Y95

Vivo chystá model Y95
2018-11-12T11:39:00+02:00
• 12. 11. 2018

Model Y93 oficiálně představený teprve před pár dny zanedlouho v zástupu doplní další telefon, který protentokrát ponese označení Y95. Společnost Vivo neubránila chystané zařízení před řadou jednoznačných úniků a k nim se již připojil i výpis zveřejněný ve známém benchmarku Geekbench. Čínský výrobce s největší pravděpodobností naváže na svého předchůdce, takže samotných změn bude jen minimum.

Ve znamení střední třídy

Přední část má disponovat 6,22palcovým Halo FullView displejem a ve výřezu zvaném Waterdrop naleznete 20megapixelovou kamerku na oblíbené selfie fotografie s technologií umělé inteligence. O hlavní výkon by se měl starat osmijádrový procesor o taktovací frekvenci 1,96 GHz od firmy Qualcomm, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště se základní kapacitou 64 GB. Výdrž bude mít pod kontrolou 4 030mAh baterie.

Uživatelským prostředím doprovodí systém Android ve verzi 8.1 Oreo, kterému samozřejmě přišijí vlastní rozhraní FunTouch OS. Uniklý snímek prodejního balení potvrzuje existenci černého provedení, ale to zřejmě doplní ještě další barevné kombinace. Úplným závěrem musíme doufat, že k oznámení ze strany výrobce dojde v nejbližších týdnech, kdy také zjistíme přesnou prodejní cenu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat