Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – RX17 Neo, G7 Fit, Mi 8 Pro

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – ZenFone 5Z, ROG Phone, Black Shark

Oppo RX17 Neo

Na začátku listopadu jsme se dočkali představení celosvětových variant modelů Oppo R17. Na náš trh se konkrétně dostává model Oppo RX17 Neo, který se řadí do vyšší střední třídy. Hlavním lákadle nebudou jen specifikace, ale také čtečka otisků prstů přímo v displeji.

Specifikace

LG G7 Fit

V červenci tohoto roku jsme se dočkali netradičního modelu LG G7 Fit, který nabízí dnes již starší procesor, ale i tak dokáže konkurovat dnešním vybavenějším smartphonům. Sice se nenabízí duální foťáky, ale na druhou stranu lze získat s cenou pod 9000 Kč mobil odolný vůči vodě.

Specifikace

Xiaomi Mi 8 Pro

V tomto roce jsme se dočkali uvedení smartphonu Xiaomi Mi 8 Eplorer Edition, ale tento model je znám na globálním trhu jako Pro. Postupně se objevuje na českém trhu, přičemž nyní evidujeme jeho dostupnost ve vyšší míře. S cenou do 15 000 Kč se jedná o zajímavý kousek, který může nalákat i specifikacemi.

Specifikace

Samsung Galaxy A9

Už i Samsung se může chlubit mobilem, který má pět foťáků. Na druhou stranu se novinka Galaxy A9 bude prosazovat jako první mobil, který má čtyři foťáky na zadní straně.

Specifikace

Nokia 6.1

V rámci nabídky některých obchodů jsme zaznamenali dostupnost smartphonu Nokia 6.1 (recenze) ve verzi s 3 GB operační paměti a 32GB úložištěm. S cenou pod 7000 Kč se jedná o zajímavý kousek s čistým Androidem, respektive Androidem One.

Specifikace

Blackberry Key2 LE

U předobjednávek ještě zůstaneme. Tentokrát jde o jeden z mála smartphonů s hardwarovou klávesnicí. Blackberry Key2 LE je odlehčená verze dříve představeného modelu Blackberry Key2. S nižší cenou jsou spojeny i slabší specifikace. Dostupnost je ohlášena v některých obchodech na konec měsíce.

Specifikace

Exit mobile version