Dotekomanie.cz

Microsoft Launcher 5.1 přináší podporu pro To-Do, Sticky Notes a Cortanu

Microsoft Launcher

Zdroj: XDA-Developers

Jestliže patříte mezi uživatele, kteří na svůj zcela nový chytrý telefon nainstalují launcher třetích stran, pořádně zbystřete. Launcher od společnosti Microsoft se ve svých začátcích potácel s menšími nedostatky oproti Windows Phone. V tehdejší době byla největším problémem absence digitálního asistenta Cortana.

To Microsoft velmi rychle napravil a inteligentního asistenta do svého Launcheru nakonec implementoval. Nyní redmondská společnost přináší další sadu funkcí, prozatím však jen pro beta testery. Na co se vývojáři zaměřili tentokrát zjistíte v odstavci níže. 

Microsoft Launcher 5.1 beta přináší tyto změny

Pravděpodobně největší novinkou v aplikaci Microsoft Launcher 5.1 beta je přítomnost informací z různých služeb na kartě To-Do, mezi které patří Microsoft To-Do, Outlook a Skype. Kromě této novinky přibyla také možnost zobrazit si své Sticky Notes na kartě Poznámky. 

K dispozici jsou také některé nové funkce Cortany. Aktivovat hlasovou asistentku Cortana je možné frází „Hey Cortana“. Doposud ale byla tato možnost k dispozici pouze pro uživatele ze Spojených států amerických. Tomu je však nyní konec, neboť byla tato funkce rozšířena i na území Španělska. 

Další novinkou je i časová karta. Jistě znáte Digital Wellbeing z operačního systému Android 9 Pie, a právě zde jde o podobnou funkci. Díky této implementaci můžete zjistit, kolik času jste v aplikacích strávili a podobně. Touto možností nyní bude disponovat také Microsoft Launcher 5.1 beta. 

Chcete-li si novou aplikaci, respektive aktualizaci stáhnout, přejděte do Obchodu Play. Mějte však na paměti, že si nový instalační balíček nestáhnete do doby, dokud nebudete registrovanými beta testery. 

Zdroj: neowin.net

Exit mobile version