Chytré hodinky Fossil Sport s novým procesorem od Qualcommu

Chytré hodinky Fossil Sport s novým procesorem od Qualcommu
2018-11-09T15:39:32+02:00
• 9. 11. 2018

Výrobce chytrých sportovních hodinek Fossil přichází na trh s novými hodinkami s jednoduchým názvem Sport. Fossil oproti jiným výrobcům dává do svých hodinek napříč portfoliem Wear OS a tak dělá chytré hodinky bez nutnosti vlastního řešení systému.

Nový procesor od Qualcommu

Fossil jako jeden z prvních nasadil do svých hodinek nový procesor Snapdragon Wear 3100, který má oproti starší verzi poskytnou vyšší výkon a lepší výdrž baterie. Předchozí procesor Snapdragon Wear 2100 je již dva roky starý a již není pro současné používání příliš dostačující. Fossil Sport nabízí baterii o kapacitě 350 mAh a měla by vydržet 24 hodin používání. Při šetřícím režimu se uživatel dostane až na dva dny používání.

Zajímavé hardwarové vybavení se nachází pod ciferníkem. Nalezneme zde 4GB interní úložiště, avšak výrobce již nesděluje, jak veliká je operační paměť, předpokládáme, že bude do 768 MB. Na Wear OS je předinstalovaná funkce Fitness Tracker, která uživateli nabízí personalizovaný trénink.

K dalším zajímavých funkcím patří přítomnost NFC a možnost plateb pomocí Google Pay. Též je zde snímač srdečního tepu či odolnost proti vodě. Dokonce mají vlastní GPS. Hodinky disponují starší technologií Bluetooth ve verzi 4.2 LE a mají i možnost připojení k Wi-Fi 802.11 b/g/n. Novinka je již v prodeji a stojí 255 amerických dolarů, v přepočtu 5 800 Kč.

 

Zdroje: androidauthority.com, fossil.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat