Lenovo ukázalo prototyp flexibilního telefonu, dorazit by mohl již v říjnu

Lenovo ukázalo prototyp flexibilního telefonu, dorazit by mohl již v říjnu
2018-09-27T20:32:41+02:00
• 28. 9. 2018
1

Pamatujete si ještě na model Mi Mix? Rozhodně byste měli, protože právě čínské Xiaomi tímto telefonem nastavilo jakýsi trend bezrámečkových displejů. Mobilní průmysl se ale dostal opět o něco dále, a to k flexibilním displejům.

Několik vlajkových lodí disponuje flexibilním OLED panelem, dokonce také nový iPhone Xs a iPhone Xs Max. Uživatelé o něm ale často nevědí, neboť je umístěn pod masivním sklem. Společnost Lenovo si ale řeklo dost a na serveru Weibo představilo telefon s flexibilním displejem, který je možný ohýbat až do neuvěřitelných 90 stupňů. Odkaz s videem bylo následně publikováno na oficiálním profilu Lenovo Mobile. 

Lenovo a jeho flexibilní telefon

Na videu se samozřejmě nachází pouze prototyp, který demonstruje možný způsob užití flexibilního displeje. Telefon je v tomto případě vybaven velmi úzkými rámečky a bytelnou konstrukcí s poměrem stran 19:3. Bohužel neznáme jakékoliv specifikace nebo vlastnosti. Lenovo si zatím nechává tyto detaily pro sebe. S největší pravděpodobností bude ukázán prototyp nebo limitovaná edice.

Tento model by mohl být světu představen již během příštího měsíce, bohužel ale konkrétní datum nebylo zmíněno. Pokud ale Lenovo opravdu takový telefon představí, mohlo by nastavit zcela nový trend. Co si o prototypu myslíte vy? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Aby to nedopadlo jako Lenovo Z5.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat