Vernee T3 Pro – další telefon do počtu

Vernee T3 Pro – další telefon do počtu
2018-07-20T12:24:46+02:00
• 20. 7. 2018

Vernee se v poslední době moc na trhu s originálními smartphony nevyskytuje. Většinou vydává telefony, které nejsou v ničem výjimečné a parametrově se řadí do nižší či do střední třídy. Navíc neexistuje žádná následná podpora pro zakoupené telefony. Společnost se prakticky již zaměřuje jen na prodej nových zařízení a se zákazníky již nekomunikuje. Novým zařízením po dvou měsících je Vernee T3 Pro, které prvním svého označení v portfoliu od Vernee.

Vernee T3 Pro

Výkon není silnou stránkou

Vernee T3 Pro začíná na prodejní ceně 2 200 Kč a nabízí specifikace poměrně odpovídající této ceně. Nový smarpthone nabídne procesor z nižší střední třídy Helio P23 od MediaTeku taktovaný maximálně na 1,5 GHz. Interní úložiště má slabých 16 GB. Displej je 5,5″ v poměru 18:9 a obrovské množství tak zabírají rámečky a pro displej zbývá jen 72 % přední plochy. Displej je navíc v rozlišení jen HD+ a výsledné je pouze 293 pixelů na palec.

Vernee T3 Pro

 

Vernee T3 Pro přichází se zadní duálním fotoaparátem s 13 MPx a 2 MPx. Přední selfie kamerka má 5 MPx. Výhodou nového smarptohnu je poměrně dobrá kapacita baterie s 4 080 mAh. Zajímavostí je, že telefon má odnímatelná záda, takže baterie je přístupná a vyměnitelná. Nevíme však, zda podporuje rychlonabíjení, ani jestli je zde již nový standard USB-C. Co se týče konektivity, tak zde nalezneme staré Bluetooth 4.0, avšak příjemně překvapí 5 GHz Wi-Fi. Telefon se zvládne připojit i na frekvenci 800 MHz, tedy zvládá „české“ LTE připojení. Vernee T3 Pro přijde se systémem Android Oreo a vlastní nástavbou VOS od Vernee.

Vernee T3 Pro

Zdroj: kimovil.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat