Představena bezdrátová sluchátka OnePlus Bullets Wireless

Představena bezdrátová sluchátka OnePlus Bullets Wireless
2018-05-16T19:18:08+02:00
• 16. 5. 2018

Společnost Carl Pei dnes, tj. ve středu 16. května 2018, oznámila příchod dalšího produktu, který se přiřadí k vlajkovému modelu OnePlus 6. Jedná se o bezdrátová sluchátka OnePlus Bullets Wireless. Hlavní lákadlem je bezdrátová konektivita.

Designově se však od konkurenčních sluchátek příliš neliší. Baterie je samozřejmě umístěna na šňůrce sluchátek, přičemž nízkou váhu zajistí hliníkový materiál. Díky svému designu by neměla vypadávat z uší. Celkově jsou sluchátka odolná vůči nárazům, opotřebení a dešti. 

Společnost sluchátka vybavila „magnetickým ovládáním“, díky kterému bude možné příslušenství ihned vypnout tím, že špunty spojíte. Uživatel následně ušetří nějakou tu energii. Navíc, pokud sluchátka uživatel nasadí do uší, automaticky se spustí naposledy přehrávaná hudba. 

OnePlus Bullets Wireless a hlavní funkce

Nové bezdrátové příslušenství od OnePlus  je vybaveno funkcí aptX a také tzv. „energy tube“, aby byl zvuk nasměrován přímo do uší uživatele a sluchátka umožňovala čistější reprodukci. Jakmile uživatel bude sluchátka nabíjet alespoň po dobu 10 minut, dosáhne takové výdrže, která zaručí 5 hodin poslechu. Dobíjení baterie pak umožní technologie USB-C.

OnePlus Bullets Wireless je kompatibilní také s Google Asistentem, což je ale v dnešní době standardní vybavení každých bezdrátových sluchátek. Veškeré poskytované funkce nových sluchátek jsou kompatibilní s OnePlus 5 a novějšími modely. K dostání budou od 5. června tohoto roku, a to za 69 eur, tj. 1 760 Kč.

Zdroje: 9to5google.com, androidbeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat