Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Max 3 má nabídnout bezdrátové nabíjení

V minulém roce se začaly objevovat náznaky, že by Xiaomi mohlo nabídnout u nadcházejících modelů bezdrátové nabíjení. Prvně by se mělo objevit u top modelu Xiaomi Mi 7, ale jak se nyní ukazuje, nebude se jednat o jediné zařízení s touto funkcí. Dalším modelem s touto výbavou bude pravděpodobně Xiaomi Mi Max 3.

Xiaomi Mi Max 3 aneb ten největší

Už dříve se objevily spekulace kolem Xiaomi Mi Max 3, které naznačovaly obří 7palcový displej. Taktéž jsou k dispozici náznaky budoucích specifikací. Lidem z XDA Developers se dostal do rukou údajný firmware pro Mi Max 3, který ve svých útrobách obsahuje informace o hardwaru.

Hlavně se zde uvádí, že novinka bude disponovat bezdrátovým nabíjením. Konkrétně by se mělo jednat o standard Qi, ale otázkou je, jestli bude k dispozici výkonnější verze. Dle dosavadních spekulací má Mi Max 3 obsahovat baterii o kapacitě 5500 mAh, která by se bezdrátově nabíjela velmi dlouho, pokud by se požila základní verze Qi.

Samotný firmware také obsahuje ukázku, jak by měl uživatel přiložit mobil k bezdrátové nabíječce. Samotný vyobrazený mobil výše není s největší pravděpodobností zmiňovaný Xiaomi Mi Max 3, spíše se jedná o generické vyobrazení mobilu od Xiaomi.

Co se týče ostatních specifikací, stále se hovoří o použití procesoru Snapdragon 660, byť se může objevit verze se Snapdragonem 630. Displej bude mít poměr stran 18:9 (2:1) a bude mít zřejmě Full HD+ rozlišení.

Zajímavou informací navíc je, že by mobil mohl obsahovat čtečku duhovky jako další biometrický způsob zabezpečení. Zde ale nejde zatím počítat s použitím u Xiaomi Mi Max 3, údajně technologie ještě není zcela připravena. Nyní spíše záleží, kdy se dočkáme představení.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version