Dotekomanie.cz

Sony představilo sluchátka Xperia Ear Duo s podporou Siri a Google Assistant

Společnost Sony v rámci akce MWC 2018 představila zbrusu nová bezdrátová sluchátka v podobě Xperia Ear Duo s funkcí noise-canceling a integrovaným hlasovým asistentem Siri či Google Assistant.

Oficiálně: Sony Xperia XZ2 a XZ2 Compact

Bezdrátová sluchátka Xperia Ear Duo mohou dostávat zvuková oznámení, která se mohou týkat kalendáře, novinek a dalších zdrojů. Inteligentní vychytávkou je tzv. Daily Assist, jenž dokáže rozpoznávat aktuální čas, místo a aktivity. Tyto informace má uživatel neustále při ruce. Vestavěný prostorový akustický vodič od společnosti Sony umožňuje také zvuk generovaný za uchem přenášet přímo do ucha.

Xperia Ear Duo: dostupnost a další specifikace

Speciálně navržený prstencový držák obklopuje zvukový kanál tak, aby se hudba mohla bez problémů „spojit“ se zvuky z vašeho prostředí. Pomocí zvukové technologie Clear Phase od společnosti Sony se objem inteligentně přizpůsobuje, a to podle okolního šumu. Dále eliminuje rozptýlení zvuku pro jasné poslouchání.

Sluchátka disponují čipem CXD5602, který je velmi náročný na spotřebu energie, a sofistikovanou multi-senzorovou platformou. Xperia Ear Duo můžete ovládat gesty vaší hlavy. V praxi to znamená, že hlavou můžete přijímat, popřípadě odmítat příchozí hovory. Hlasitost hudby si pak můžete jednoduše nastavit jednoduchým klepnutím. Sluchátka podporují jak operační systém Android s Google Assistantem, tak také iOS a Siri.

Sony Xperia Ear Duou bude k dispozici v černé a zlaté barvě, prodej bude zahájen začátkem jara tohoto roku. Ceny prozatím nebyly oficiálně oznámeny.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version