N-Tech Projector – modulární projektor se špičkovými funkcemi

N-Tech Projector – modulární projektor se špičkovými funkcemi
2018-02-27T21:30:02+02:00
• 27. 2. 2018

Pořídit si projektor s pořádně nabitými funkcemi není v dnešní době zrovna levnou záležitostí, ale určitě byste měli zbystřit v případě projektoru s názvem N-Tech. Probíhající crowdfundingová kampaň na Indiegogo má před sebou ještě měsíc do úplného konce a již dnes překonala vytyčenou hranici přes neuvěřitelných 1 850 procent. Zařízení vyniká unikátní konstrukcí, maximálním množství funkcí a hlavně nízkou cenou.

4K, 3D, Android? Nic není problém

Projektor dokáže promítat obraz až ve 4K rozlišení při světelném toku 1 500 lumenů nebo mu nedělá problém ani 3D technologie. Baterie slibuje výdrž mezi 7 až 8 hodinami a modulární konstrukce dovoluje seskládání na jakémkoliv místě, čili nejste odkázání pouze na jediný pokoj. Výrobce nabízí další moduly jako přídavné baterie či seskládání vlastního audiosystému. V základu dostanete 12watový reproduktor slibující prostorový zvuk.

Uživatelské prostředí v čele s Androidem ve verzi 7.1 Nougat lze ovládat dodávaným ovladačem nebo přes doprovodnou aplikaci. V seznamu specifikací nechybí 3GB paměť RAM, WiFi modul, vstup pro HDMI, funkce Bluetooth, podpora AirPlay, Miracast a DLNA. Výrobce připravil dvě barevné varianty (bílá, stříbrná) za cenu začínající u hranice 475 dolarů (tj. cca 9 792 Kč bez daně). Nakonec hromadnou výrobu spustí v červenci a první kusy začnou k zákazníkům expedovat v záři.

Zdroj: indiegogo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat