Operátor FreedomPop míří do celého světa

Operátor FreedomPop míří do celého světa
2017-11-16T23:56:40+02:00
• 17. 11. 2017

Virtuální operátor FreedomPop ze Spojených států ohlašuje novou expanzi za pomoci společnosti Target, která se může pochlubit 1100 obchody po celém světě. Nejedná se úplně o poskytovatele služeb, na jaké jsme zvyklí v našich končinách, neboť primárně využívají WiFi hotspoty a až při jejich nedostupnosti přechází k LTE sítím. Konkrétně například v USA jde hlavně o vysílače operátora AT&T.

SIM karta vyjde na 5 dolarů (tj. cca 110 Kč) a každý měsíc můžete bezplatně vyčerpat 500 MB dat, provolat 200 minut a napsat 500 SMS zpráv. Za roční poplatek 49 dolarů (tj. cca 1073 Kč) máte měsíčně k dispozici 1000 volných minut, 1000 SMS zpráv a 1GB dat. Nejlevnější zařízení s Androidem stojí kolem 60 dolarů (tj. cca 1314 Kč) a do budoucna počítají zařadit do nabídky mnohem zajímavější modely.

Například model Galaxy S5 s roční službou bude stát jen 150 dolarů (tj. cca 3286 Kč) nebo LG Tribute pořídíte za 80 dolarů (tj. cca 1753 Kč). Každopádně za zmínku hlavně stojí Global SIM, kterou podle jejich FAQ využijete také v České republice a na Slovensku. Stránky sice hovoří o momentální nedostupnosti této SIM karty, ale někteří obchodníci v zahraničí ji nabízejí za prodejní cenu okolo 300 Kč.

Zdroj: fiercewireless.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat