Sony připravuje model H4233 s Android Oreo

Sony připravuje model H4233 s Android Oreo
2017-09-23T10:35:52+02:00
• 23. 9. 2017
1

Společnost Sony má v plánech pro nadcházející období jedno zařízení, které nyní odhaluje databanka grafického benchmarku GFXBench pod kódovým označením H4233. Japonský výrobce by telefon měl ukázat do konce tohoto roku, ale na nějaké přesnější datum si budeme muset ještě chvíli počkat. V samotném úvodu můžeme vyzdvihnout obrovský displej, vynikající výkon nebo nejnovější verzi systému z dílny Google.

Zveřejněný výpis odhaluje 6palcový displej s Full HD rozlišením, pod kterým by měl běžet osmijádrový procesor Snapdragon 630 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 2,2 GHz a grafický čip Adreno 508. Dále hardwarová výbava nabídne 4GB operační paměť RAM či interní úložiště o velikosti 64 GB. Podpora paměťových microSD karet není v tuto chvíli potvrzena, ovšem zároveň ani zcela vyloučena.

V zadní části zaujme místo 21megapixelový senzor fotoaparátu, zatímco přední panel doplní 16megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Aktuální seznam specifikací uzavírá systém Android v předinstalované verzi 8.0 Oreo. Tím se tento model po Xperii XZ1 a Xperii XZ1 Compact stane teprve třetím přírůstkem v produktové nabídce Sony s poslední verzí systému Android.

Zdroj: globemobiles.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tomas Keller

24. 9. 2017, 10:19

Android One by mělo začít dělat více výrobců. Ono když by každý dělal telefon s čistým Androidem (alespoň relativně) bylo by po většině problémech a výmluvách.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat