Dotekomanie.cz

Honor V10 přijde s minimálními rámečky a 18:9 displejem

V dohledné době se dočkáme uvedení nových top modelů od společnosti Huawei. Kromě uvedení Huawei Mate 10 se má také objevit odlehčená verze s názvem Huawei Mate 10 Lite. V obou případech lze najít nasazení současného trendu minimálních rámečků. Z toho se dá také odhadovat, že se něco podobného objeví i u značky Honor, kterou vlastní právě Huawei.

V prvním čtvrtletí roku 2018 má být uveden smartphone Honor V10, který bude pravděpodobně vycházet z novinek Mate 10. Zatím jsme sice neměli k dispozici ani jeden náznak, ale nedávno se objevily fotografie zachycující přední panel modelu V10.

Lze si všimnout, že Honor nepůjde do takových extrémů jako jiní výrobci, ale i přes to nabídne menší rámečky po stranách. Také si lze všimnout zmenšení horního a spodního, které jsou dostatečně silné na to, aby se tam vešly senzory nebo čtečka otisků prstů. Ze vzhledu předních panelů se dá odhadovat, že displeje budou mít poměr stran 18:9.

Co se týče hardwarové výbavy, lze očekávat použití procesoru Kirin 970 a duálních foťáků na zádech. Na bližší informace si budeme muset počkat.

Zdroje: android.hdblog.it, gizmochina.com

Exit mobile version