Podívejte se na veškeré nové technologie iPhonu 8

Podívejte se na veškeré nové technologie iPhonu 8
2017-08-27T13:00:54+02:00
• 27. 8. 2017

V červnu tohoto roku, generální ředitel společnosti Apple Tim Cook prohlásil: „Necítíme nutnost být první. Prostě ne, jak jsme nyní propojeni. Naším hlavním cílem je být nejlepší a dát uživateli něco, co skutečně změní jeho život.“ Tato slova Tim použil při rozhovoru pro Bloomberg, kde hovořil o novém bezdrátovém reproduktoru HomePod. Ovšem Cook mohl svá slova směřovat také na nový iPhone.

Již v září se dočkáme nové vlajkové lodě pro rok 2018. Od smartphonu se očekává opravdu hodně. Koneckonců, letošní iPhone oslaví desáté výročí od uvedení první generace tohoto přístroje, jenž změnilo svět a vytvořil ekosystém aplikací a příslušenství. Nový iPhone však nebude případovou studií inovace, ale spíše záležitostí zdokonalování funkcí, které již existují v konkurenčních zařízeních.

Společnost Apple tak i letos následuje filozofii „best, not first“. V posledních letech se tak snaží zdokonalovat technologie, které konkurují i těm největším značkám na trhu. A firmě se s touto filozofií daří – bylo prodáno více než 1,2 mld. iPhonů za posledních deset let.

Samozřejmě, řada dalších společností se touto filozofií řídí. Pro příklad naštěstí nemusíme chodit daleko. Takový Facebook debutoval několik fotografických funkcí, které však okopíroval od Snapchatu. Nikdo však ale nedokáže tuto filozofii aplikovat tak dobře, jako právě společnost Apple.

Nový iPhone bude s největší pravděpodobností nabízet bezrámečkový displej, bezdrátové nabíjení, a 3-D skener obličeje, který dokáže mobilní telefon odemknout během několika milisekund.

Jak již dříve oznámil zahraniční server Bloomberg, Apple plánuje představit tři nové telefony: nástupce iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus. Oba modely budou nabízet obvyklé aktualizace hardwaru –  rychlejší procesory a nový design. Ovšem iPhone 8 nabídne zcela něco nového, tedy to nejlepší, co má Apple v rukávu.

Veškeré nové technologie v iPhonu 8

Hlavním lákadlem iPhonu 8 bude prvně nasazená technologie OLED, která umožňuje lepší reprodukci barev a hlubší podání černé a bílé. Displej navíc bude zcela bez rámečků, s výjimkou tenčích rámečků v horní části.

Zdroj: bloomberg.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat