Apple všechny tři nové iPhony zřejmě představí 12. září

Apple všechny tři nové iPhony zřejmě představí 12. září
2017-08-28T11:45:11+02:00
• 28. 8. 2017

Nové vlajkové lodě společnosti Apple pomalu a jistě klepou na dveře. Dlouhou dobu se o oficiálním datu představení spekulovalo. Nejdříve se mělo za to, že k představení dojde v září, jak jsme již téměř deset let zvyklí, přičemž samotný prodej telefonů měl začít až v novém roce.

Nyní jsou tyto spekulace u konce, neboť se na internetu objevila nová zpráva týkající se představení nových vlajkových modelů s logem nakousnutého jablka. Podle všeho bychom se mohli dočkat hned tří nových telefonů – iPhone 7s, iPhone 7s Plus a iPhone 8.

Apple a nové produkty již 12. září

Ještě před dvěma týdny se proslýchalo, že by oficiální datum představení mělo být stanoveno na 5. září. K této situaci se mimo jiné vyjádřila také francouzská webová stránka Mac4Ever, která prohlásila, že Apple své smartphony pro následující rok světu ukáže 12. září. Podle stejného zdroje jsme také zjistili, že společnost představí hned tři smartphony. Mac4Ever navíc prohlásil, že prodej všech tří modelů proběhne koncem měsíce, přesněji 22. září.

Nový iPhone 8 s největší pravděpodobností nabídne OLED displej. iPhone 7s a 7s Plus pak nahradí současné vlajkové modely 7 a 7 Plus. Dále můžeme očekávat příchod třetí generace Apple Watch Series, jež nabídne LTE modul. Jablíčkáři se také mohou těšit na představení nové Apple TV s podporou 4K a HDR.

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat