Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy S8 Active na uniklých fotografiích [aktualizováno]

Aktualizováno 23. 7.

Takřka před měsícem jsme se dozvěděli základní specifikace kolem chystaného smartphonu Galaxy S8 Active, který bude lákat zvýšenou odolností. Bylo celkem jasné, že v tomto případě nebude použit zakřivený displej, jelikož by ochranné sklo nedokázalo snést větší nárazy. Díky uniklým fotografiím je nyní jasné, že Samsung použije standardnější displej. I tak se novinka bude pyšnit menšími rámečky. Z přední strany tak bude připomínat LG G6.

Původní článek 30. 6.

Dlouho očekávaný model Galaxy S8 Active se nevyhnul dalšímu úniku, který přichází jen chvíli po testování v benchmarku Geekbench. Tentokrát jej měl možnost vyzkoušet grafický benchmark GFXBench a jihokorejský výrobce si samozřejmě neuhlídal před veřejností jeho pravděpodobné specifikace. Společnost Samsung může nejnovější přírůstek přinést již v následujících týdnech či nejbližších měsících.

Zveřejněný výpis mu připisuje 5,4palcový displej s rozlišením 2 008 x 1 080 pixelů, pod nímž běží osmijádrový procesor Snapdragon 835 od Qualcommu po boku grafickému čipu Adreno 540 a 4GB operační paměť RAM. Uživatelé budou mít k dispozici 64GB úložiště. Avšak nelze vyloučit přítomnost slotu pro paměťové microSD karty. Přední panel také doplňuje 7megapixelová kamerka na oblíbené selfie fotografie.

Zadní část nese 11megapixelový fotoaparát s tím, že výsledná hodnota bude asi 12 megapixelů. Softwarovou stránku zastoupí systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat, kterou Samsung ještě překryje vlastní uživatelskou nadstavbou. Určitě nebude chybět zvýšená odolnost minimálně v podobě robustní konstrukce nebo získané IP certifikace.

Zdroje: mysmartprice.com, androidauthority.com

Exit mobile version