Huawei odhalil náramek Band 2 a Band 2 Pro

Huawei odhalil náramek Band 2 a Band 2 Pro
2017-07-26T17:36:19+02:00
• 21. 7. 2017

Oficiálního představení se dočkaly dva chytré náramky zaměřené pro sportovce, které společnost Huawei odhalila pod názvy Band 2 a Band 2 Pro. Oba přírůstky na první pohled vypadají jako běžní konkurenti pro náramky od amerického Fitbitu, ale čínský výrobce schoval všechny podstatné funkce právě do vnitřní části strojku.

Nejžhavější novinkou je měřič VO2 Max, který dokáže vypočítat maximální spotřebu kyslíku organismu při fyzické aktivitě a výsledná hodnota je často považována za objektivní ukazatel uživatelovy kondice. Využitá technologie slibuje takřka 95% přesnost. Základní model Band 2 umí monitorovat srdeční tep, rychlost či uraženou vzdálenost. Varianta Pro dostala navíc GPS modul, běžeckého trenéra Running Coach, speciální technologii TruSleep pro sledování spánku a dýchání během sportování.

Sledování srdeční frekvence je možná dokonce nepřetržitě po celý den. Funkce Training Effect zvládá vyhodnotit cviky v závislosti na vaší kondici. Díky zvýšené odolnost (5 ATM) nemusíte brát ohledy na déšť, můžete se s nimi potápět či sprchovat. Samozřejmostí je upozorňování na nové události ze spárovaného zařízení. Nakonec prodejní ceny ani datum zahájení prodeje není zatím oznámeno. Ovšem k tomu dojde již v brzké době.

Zdroj: consumer.huawei.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat