Moto E4 Plus se poodhaluje na uniklých snímcích

Moto E4 Plus se poodhaluje na uniklých snímcích
2017-05-23T08:10:19+02:00
• 23. 5. 2017
1

Jestliže je pro vás životnost baterie absolutní prioritou, jistě vás zaujme nově připravovaný model Moto E4 Plus. Podle spekulací, jež kolují napříč celým internetem, bude novinka disponovat masivní kapacitou akumulátoru, přesněji 5 100 mAh. Navíc, díky uniklým renderům, máme jasnější představu o tom, co od telefonu očekávat.

Rendery, které se dostaly na internet, pocházejí od Rolanda Quandta ze zahraničního serveru winfuture.de. Zdá se, že smartphone bude docela standardní, tedy alespoň co se designu týká. Na přední straně přístroje se nachází hardwarové tlačítko, které bude sloužit nejen jako domovské tlačítko, ale také jako snímač otisků prstů. Na zadní straně pak najdeme velký fotoaparát v kulatém designu, ovšem na duální snímač můžeme zapomenout.

Co se týká zbývajících specifikací, zdá se, že Moto E4 bude nabízet poměrně slabé parametry. Telefon by s největší pravděpodobností měl disponovat 5,5palcovým displejem s rozlišením HD. Srdcem smartphonu by zde měl být čtyřjádrový procesor od společnosti MediaTek, přesněji MT6737M s frekvencí 1,3 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 2 GB. Dále také můžeme očekávat 16 GB interní úložiště.

Kolegové ze zahraničního serveru mimo jiné zjistili, že telefon bude disponovat zadním 13megapixelovým a předním 5megapixelovým fotoaparátem, a Androidem ve verzi 7.1.1 Nougat.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Milan Strnadel

24. 5. 2017, 12:47

Lovend od lenova s androidem 7. Vlajková loď od motoroly moto x style čeká na android 7 už půl roku. Podle me půjde moto pod měnovém leda tak do háje.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat