iPhone 8 bude představen v září, o měsíc později bude v prodeji

iPhone 8 bude představen v září, o měsíc později bude v prodeji
2017-05-10T07:14:41+02:00
• 10. 5. 2017

Apple se pomalu a jistě připravuje na představení zcela nového vlajkového modelu, jenž bude představen již v září letošního roku, do prodeje se dostane až v říjnu. Dříve se spekulovalo o možném zpoždění, a to kvůli nízké dodávce OLED panelů pro iPhone 8. Několik osvědčených zdrojů na svém webu uvádělo, že právě telefon „desátého výročí“ se na trh dostane až nadcházející rok.

Japonský server Mac Otakara na začátku letošního roku naznačil, že iPhony s LCD modely budou k dostání téměř ihned po představení, zatímco analytik Ming-Chi Kuo prohlásil, že Apple nové iPhony s OLED panely na trh dostane již v září, ovšem bude čelit nedostatku dodávek, a to až do října či listopadu.

Ovšem nyní se na internet dostala zcela nová spekulace, kterou zveřejnil the Chinese-language Economic Daily News. Podle zahraničního zpravodajského serveru nedojde k žádnému zpoždění, což mimo jiné naznačuje také zvýšená produktivita výroby nového iPhonu. Další dodavatelé, včetně Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), ZPP Deng Technology, Kinsus Interconnect Technology a Simplo Technology jsou již připraveni zahájit výrobu souvisejících dílů pro iPhone 8.

Společnost TSMC začne vyrábět potřebné součástky pro výrobu procesorů A11, a to již 10. června – k dodání pak dojde v druhé polovině července. Zhen Ding a Kinsus se údajně podařilo zvýšit míru výtěžku, a to produktů SLP, jež umožní objemovou produkci materiálů (červen). Hlavní výrobci, tedy Foxconn, Winston a Pegatron, prohlásili, že nyní urychlují nábor a školení nových pracovníků, kteří se na výrobě iPhonů budou podílet. 

Nový iPhone 8 by mohl nabídnout skleněné tělo a okrajový OLED displej, který může obsahovat také integrovaný snímač otisků prstů, tedy Touch ID. To vše pouze za předpokladů, že společnost dokáže překonat technické problémy. Mezi další možné funkce patří bezdrátové nabíjení, vertikálně orientovaná zadní duální kamera a přední fotoaparát s funkcí 3D snímání a rozpoznávání obličeje. Předpokládá se, že iPhone s OLED displejem bude prodáván společně s upgradovanými standardními 4,7 a 5,5palcovými iPhony.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat