Dotekomanie.cz

Příjmy HTC meziročně vyrostly o 25,4 %, od února tohoto roku o 11,3 %

htc logo

HTC, jako první firma na světě, hlásí své příjmy každý měsíc. Většina společností hlásí své příjmy čtyřikrát do roka, a to po každém čtvrtletí. Ovšem HTC se rozhodlo lehce vykročit z davu a jít svou vlastní cestou. Minulý měsíc, přesněji březen, byl pro tchajvanského výrobce velmi dobrým obdobím, neboť nárůst tržeb oproti březnu loňského roku 2016 vyrostl o 25,4 %. Navíc, od února roku 2017 se jedná o 11,3 % nárůst.

Zdá se tedy, že se tchajvanské společnosti začíná konečně dařit. Samozřejmě tomu všemu dopomohly nově představené telefony typu HTC U Play a HTC U Ultra. Podle krátké oficiální tiskové zprávy, kterou HTC zveřejnilo na svých internetových stránkách, jsou neauditované konsolidované tržby ve výši 5,2 miliard NT $ (za měsíc), od začátku roku 2017 14,53 miliard NT $. Firma své první čtvrtletní výsledky za tento rok oznámí po prvním květnovém týdnu. Meziročně se neauditované konsolidované tržby zvýšily, ovšem vše je potřeba brát s určitým odstupem. Konečné výsledky příjmů mohou být o něco odlišné.

HTC v poslední době zaznamenává obrovský nárůst příjmů. HTC nové telefony do prodeje uvolnilo  již v březnu, což byl hlavní důvod, proč se firmě v tomto měsíci tak dařilo. Nejtěžší však pro společnost bude tyto příjmy udržet v jednom směru, tedy směrem nahoru. Zda se výrobci bude dařit i v nadcházejících měsících, prozradí nový model HTC U.

Zdroj: androidheadlines.com

Exit mobile version