Microsoft představil „Who’s In“, novou aplikaci pro iMessage

Microsoft představil „Who’s In“, novou aplikaci pro iMessage
2017-04-09T08:44:26+02:00
• 9. 4. 2017

V průběhu několika předchozích let jsme mohli vidět určitou snahu ze strany amerického Microsoftu. Ten se snažil přijít snad se všemi možnými způsoby, které by dopomohly k lepší integraci vlastních produktů a služeb na jiných mobilních platformách – ať už jde o aplikace zvyšující produktivitu, jako je Office, nebo hlasovou asistentku Cortanu, anebo dokonce speciální zamykací obrazovky pro operační systém Android.

Nyní to však vypadá, že Microsoft chce přejít také na iOS, přesněji do aplikace iMessage. A právě pro iMessage má v plánu vytvořit aplikaci s názvem „Who’s In“ (ve volném překladu „Kdo je“). Jedná se o docela zajímavou aplikaci, neboť se jedná o takovou menší sociální síť, což není zrovna silná stránka Microsoftu.

Jak již název napovídá, „Who’s In“ je aplikace, která byla navržena tak, aby uživatelům pomocí iMessage pomohla organizovat nejrůznější akce a výlety se svými přáteli – jídlo, kino, místo srazu, a tak dále. Události mohou být také libovolně přizpůsobitelné. V praxi to znamená, že pokud nechcete určitý obsah vidět, jednoduše ho skryjete.

Tato aplikace se zdá být čistou iMessage aplikací, prozatím však není k dispozici (pro iPhone nebo iPad). Není žádným překvapením, že „Who’s In“ bude také využívat služeb vyhledávače Microsoft Bing, které pomohou uživatelům najít místa nebo časy filmů. Poté, co vše bude řádně zorganizované, mohou uživatelé pozvánku odeslat svým přátelům, kteří si pak mohou vybrat, zda s danou činností souhlasí – pomocí palce nahoru – nebo nesouhlasí – palec dolů -.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat