ProTruly Darling – 360° fotoaparát v hlavní roli

ProTruly Darling – 360° fotoaparát v hlavní roli
2017-03-06T16:30:42+02:00
• 6. 3. 2017

Značka ProTruly v našich ani jiných končinách sice nemá žádné silné jméno, ale určitě stojí za povšimnutí mobilní novinka s názvem Darling, která si odbyla premiéru již na konci loňského roku.

Čínský výrobce se vydal také do Barcelony na veletrh MWC, kam ke stánku nalákal návštěvníky právě tento pozoruhodný model. Ten konstrukčně nemá daleko od Vertu. Navíc obrovský senzor fotoaparátu z něj dělá pěknou „plácačku“ a cenovka není zrovna moc nízká.

Hlavní pozornost si zaslouží 360stupňový fotoaparát, který umí fotit či natáčet videozáznamy ze všech stran najednou. Jestli tedy oželíte atypický tvar 13megapixelové kamery nebo rovnou rozměry celého zařízení, tak se můžete těšit z jedinečných záznamů. Telefon byl vyroben v klasické verzi i v kožené variantě s diamanty. Každopádně v obou najdete 5,5palcový Full HD displej, neupřesněný procesor od MediaTeku, 4GB paměť RAM nebo 64GB úložiště.

Seznam specifikací pokračuje 3 560mAh baterii, USB portem typu C nebo snímačem otisků prstů. Softwarovou stránku zaštítí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Nakonec ani jedno provedení s největší pravděpodobností nepřekročí hranice Číny. Nicméně cena základní verze je údajně 600 dolarů (tj. cca 15 264 Kč) a vyšší verze dokonce vyjde na 1 300 dolarů (tj. cca 33 071 Kč).

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat