Google Play Music 7.4 – chystá se podpora hudebního budíčku? APK

Google Play Music 7.4 – chystá se podpora hudebního budíčku? [APK]
2017-02-25T07:30:42+02:00
• 25. 2. 2017

Vývojářský tým okolo populární hudební služby Google Play Music vypustil aktualizaci na verzi 7.4. Přestože v changelogu z větší části nenajdeme žádné převratné změny, uživatelé se pravděpodobně dočkají vytoužené funkce pro atraktivnější budíček – s oblíbenými písničkami se totiž vstává mnohem lépe.

Atraktivní budíček a drobné změny designu

Z rozborky zdrojového kódu na webu Android Police vyplývá, že služba by v budoucnu mohla obsahovat v úvodu uvedenou funkci. Podle všeho jsou za to zodpovědné ohlasy uživatelů, kteří po této možnosti prahli již od předchozích verzí. V tuto chvíli není jisté, kdy budeme vstávat po boku oblíbené hudby, dříve než v příští verzi to ale nebude. Vše teď totiž záleží na vývojářích aplikace Hodiny.

Kromě funkčních novinek se nová verze dotkla také vzhledu. Při spuštění aplikace se nejdříve objeví uvítací obrazovka, tzv. splash-screen pro načtení potřebných dat, která nově neobsahuje logo Google Play. Podobně viditelnou změnou je přítomnost animovaného ekvalizéru na úvodním obrázku písničky/alba/playlistu místo klasického tlačítka přehrát (to se totiž po kliknutí nezměnilo, a tak nebylo jasné, které album se přehrává, viz obrázek).

Nový animovaný ekvalizér (vpravo)

V minulosti jsme vás informovali o nových funkcích služby Play Music, konkrétně o personalizaci uživatelského obsahu a novém modernějším vzhledu. Změna designu tehdy přinesla nové tlačítko Poslední (Recents) přímo na domovskou stránku aplikace. V nejnovější verzi se tlačítko objevuje také v hlavním hamburger menu, nicméně odkazuje na odlišně vypadající obrazovku.

Google Play Music Google Play Music

Sekce Poslední otevřená z domovské obrazovky (vlevo) a z menu (vpravo)

Kde najít novou verzi?

Aplikace Google Play Music ve verzi 7.4 je dostupná na webu AKMirror (stahujete na vlastní nebezpečí). V opačném případě bude oficiální aktualizace skrze obchod Play dostupná během následujících dní.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Marek Pospíšil

Student, jenž odmala tíhne k fotografii, autům a technologiím obecně. Minimalista a all black ninja. #iPhone7

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat