TomTop zlevnil zboží Xiaomi, od notebooku až po chytrou váhu sponzorovaný článek

TomTop zlevnil zboží Xiaomi, od notebooku až po chytrou váhu [sponzorovaný článek]
2016-12-21T15:35:46+02:00
• 21. 12. 2016

Vánoční šílenství pokračuje a vidět to můžeme opravdu skoro všude. Obchod TomTop zařadil do kategorie zlevněného zboží Xiaomi notebook, smartphone s uhlopříčkou 5,7″ a v neposlední řadě chytré zařízení do domácnosti.

Xiaomi Mi Notebook Air

Čínská společnost letos debutovala na poli notebooků, a nutno říct, že představené modely se jim opravdu povedly. Obchod TomTop nabízí menšího z dvojčat – 12,5palcový Xiaomi Mi Notebook. Ten nadchne zejména stylovým kovovým provedením a skvělým Full HD displejem.

Notebook dále disponuje dvoujádrovým procesorem Intel M3 s frekvencí 2,2 GHz a integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 515. Lehčí operace hravě zvládne operační paměť o velikosti 4 GB, samozřejmostí je i 128GB SSD disk. O dlouhou výdrž se postará 37 Wh baterie, která na jedno nabití zvládne udržet notebook při chodu až 9,5 hodiny.

tomtop xiaomi tomtop xiaomi

V internetovém obchodě TomTop je notebook za cenu 14 470 Kč bez poštovného. Pokud použijete kupón XMAL a vyberete Spain Warehouse, cena bude o 18 dolarů menší.

Smartphone Xiaomi Mi5S Plus

Nedávno uvedený smartphone Xiaomi Mi5S Plus se považuje za jeden z nejvýkonnějších přístrojů současnosti. Těmto zvěstem napomáhá procesorem s čipem Snapdragon 821, který je ještě doplněn o grafický akcelerátor Adreno 530. Plynulý chod zajišťuje systém Android s povedenou nadstavbou MIUI.

Tohle zařízení bylo uvedeno ve dvou variantách, přičemž obchod TomTop nabízí tu s 6 GB operační paměti a 128 GB úložištěm. Přídomek Plus si telefon vysloužil díky FullHD displeji o velikosti 5,7″. Dalšími parametry jsou duální 13 MPx fotoaparát s podporou formátu RAW, čtečka otisků prstů, obří 3800 mAh baterie či USB-C konektivita.

LTE frekvence 850/1800/2100/2600 MHz umožní telefonu přijímat nejrychlejší internet jen ve větších městech, jak je u zařízení Xiaomi zvykem.

tomtop tomtop

Momentálně jsou na výběr dvě barevné varianty – šedá a zlatá – za cenu 11 787 Kč. Poštovné z čínského skladu je sice zdarma, ale doručení trvá déle. Jestli na telefon spěcháte, výběrem španělského skladu (Spain Warehouse) a zadáním kódu XM5S ušetříte 37 dolarů.

Xiaomi Scale

Produkty od Xiaomi se postupně začínají objevovat také v domácnostech, příkladem může být chytrá váha z odolného tvrzeného skla. Ta disponuje rozsahem 5–150 kg s přesností 50 gramů. Po propojení s aplikací MiFit (která je dostupná pro systém Android 4.4 a vyšší nebo iOS 7 a vyšší) dokáže vytvářet statistiky nejen váhy v závislosti na čase, ale i index tělesné hmotnosti (BMI) v čase.

Váha zaujme minimalistickým designem. Navíc rozezná okolní jas, díky čemuž přizpůsobí čitelnost displeje. Ve váze jsou 4 AA baterie.

tomtop tomtop

Cena chytré váhy je v současnosti 908 Kč, nicméně výběrem německého skladu (Germany Warehouse) a zadáním kódu XMSB můžete ušetřit dalších 12 dolarů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat