Presentlist – když máte chaos ve vánočních dárcích

Presentlist – když máte chaos ve vánočních dárcích
2016-11-19T10:35:13+02:00
• 19. 11. 2016

Často se vám stává, že máte chaos ve vánočních dárcích? Nevíte, co komu patří, anebo jste vlastně ještě žádné dárky nenakoupili, jelikož vám chybí inspirace? Proto vznikla aplikace Presentlist, která se vám pokusí udělat pořádek v předvánočním dárkovém chaosu.

presentlist

Když chcete ušetřit čas, ale vlastně ho spíše ztratíte

Nápad jako takový je určitě zajímavý. Mít možnost si uspořádat seznam dárků a vědět, co pro koho plánujete, je určitě praktické. Navíc když si nevíte rady, jsou zde tipy na dárky pro může i ženy. Jedinou nevýhodou této aplikace je, že samotné vypisování dárků a jejich třídění vám zabere neskutečně moc času. Pokud chcete vše vyplňovat pečlivě, zaberete to hodně času. Aplikace se tedy minula účinkem. Místo, aby vám čas ušetřila, bohužel ho ještě prodlouží.

Při vstupu musíte zadat svůj čtyřmístný číselný kód, aby se do aplikace nedostal někdo, kdo má být obdarovaný. Poté si zvolíte první osobu, kterou chcete obdarovat. Vyberete pohlaví a věk. Poté si můžete prolistovat tipy na dárky pro vybranou věkovou kategorii, anebo přidat své dárky. Napíšete název dárku, cenu, obchod a vlastní poznámku. Dále jen dárek uložíte a pokračujete dále. Pokud jste již dárek zakoupili, můžete si změnit barvu štítku na zelenou. Pokud ho máte ještě zakoupit, označíte ho žlutě. Přednastavená barva je šedá, to značí, že dárek je pouze ve fázi nápadu.

screenshot_20161118-120643 screenshot_20161118-120544

Každou osobu máte označenou vlastním dárečkem a po jejím rozkliknutí se zobrazí seznam dárečků, které chcete pořídit. Navíc v hlavním menu máte možnost podívat se na statistiku, kde se vám ukáže, kolik jste utratili za nejdražší dárek, kolik jste již celkem utratili, jaká je průměrná cena dárku či kolik jich celkem máte ve všech seznamech.

Grafické prostředí aplikace je moderní, svižné a uživatelsky přívětivé. Zde nelze nic vytknout. Problém je ve využitelnosti. Pokud máte více času, můžete si vše hezky dopodrobna vypsat, anebo to odbýt a vyplnit jen to nejnutnější, bez ceny a obchodu. To už vám pak ale zcela stejně poslouží poznámkový blok. Ten však nejde zaheslovat. Určitá přidaná hodnota zde tedy je.

screenshot_20161118-120755 screenshot_20161118-120618

logo-app Presentlist - dárkový pomocník Dibel Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat