Misfit Phase – jednoduché hodinky s fitness funkcemi

Misfit Phase – jednoduché hodinky s fitness funkcemi
2016-11-02T08:41:12+02:00
• 2. 11. 2016
1

Ačkoliv společnost Misfit nemá ve světě hodinek nijak silné jméno, tak hlavně ve Spojených státech nabízejí stylové fitness náramky v minimalistickém designu, které teď v nabídce budou mít jednu silnou konkurenci v podobě prvních hodinek s názvem Phase. Na první pohled sice jde o klasické hodinky s analogovými ručkami bez jakéhokoliv displeje, ale to podstatné je ukryto až pod samotným ciferníkem.

misfit-phase-1

Základní konstrukce byla vyrobena z odolného hliníku a k ní připojíte standardní řemínky v šířce 20 mm. Výrobce bude dodávat jak levnější silikonové řemínky, tak i prémiové z kvalitní kůže. Baterii si samozřejmě vyměníte sami, přičemž udávají výdrž až 6 měsíců. Hodinky dokáží sledovat základní činnosti, kam tedy patří měření času u aktivit, počítání ujitých kroků, celkové vzdálenosti a spálených kalorií.

Zařízení spárujete takřka s jakýmkoliv zařízením, které běží buď na systému Android, nebo jablečném iOS. Na notifikace z telefonu vás upozorní vibrace a malá LED dioda. Jediné tlačítko na hodinkách lze nadefinovat a můžete s ním ovládat například hudební přehrávač či fotoaparát. Samozřejmostí je absence snímače tepové frekvence. Oficiální prodej začne 6. listopadu a nejnižší cena bude 175 dolarů (tj. cca 4 306 Kč) za verzi se silikonovým náramkem. Za kožený si připlatíte dalších 20 dolarů.

misfit-phase-2 misfit-phase-4

misfit-phase-3 misfit-phase-5

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Vladimír Klišč

4. 11. 2016, 16:41

Pánové redaktoři,mohli byste si to po sobě občas přečíst?
,, ujitých kroků “ , to snad ani není česky :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat